Florin Salam - Mi-e dor de jumatatea mea (In memoria sotiei lui Stefania)

miercuri, 15 aprilie 2009

Florin Salam - Beau plangand de suparare [Music Video] Pentru Fanica....



"Iti rapim copilul, il violam si te distrugem, daca nu ne dai banii"



Marturii terifiante in povestea celor opt membri de clan, arestati marti pentru ca ar fi ingrozit sectorul 1 al Capitalei. Puneau ochii pe oameni de afaceri carora le faceau viata un iad, dupa ce le dadeau bani cu camata.

Reporterii ProTV au stat de vorba cu o victima, careia temutii interlopi i-au taiat o mana cu sabia.
Barbatul are in Bucuresti o afacere care merge bine. Tocmai asta le-a atras atentia celor din gruparea criminala. N-a trecut mult pana cand s-au prezentat si i-au cerut taxa de protectie.
O vreme a fost liniste, apoi gruparea i-a cerut 40.000 de euro. Cand a refuzat, s-a trezit incojurat de mai multi indivizi care fluturau sabii.
Omul de afaceri a depus plangere la politie. Imediat au aparut si amenintarile: "Daca nu o retragi, mori!" i-au transmis indivizii. Nu a cedat. Ancheta a dus la arestarea a opt persoane acuzate de tentativa de omor, santaj si violare de domiciliu. Patru dintre suspecti sunt frati, fiii unei clarvazatoare din Chitila.
Mihai Nicolae, zis Gilbert, si Florica Nicolae, zis Superman, sunt doar doi din clanul interlopilor care ar da bani cu camata si ar cere taxe de protectie. Investigatorii spun ca multi dintre oamenii care au afaceri in zona Chitila au fost amenintati si fortati sa le dea bani...daca tin la viata lor.

În ce an va ieşi pe piaţă noul Ferrari F450?



În ce an va ieşi pe piaţă noul Ferrari F450?

R: 2010

Personalităţi: Ce a fost Samuel Johnson (n.1709)?



Personalităţi: Ce a fost Samuel Johnson (n.1709)?
R: toate variantele sunt corecte

Catrastrofe: Cu câte victime s-a soldat scufundarea transatlanticului "Titanic"?



Catrastrofe: Cu câte victime s-a soldat scufundarea transatlanticului "Titanic"?
R: 1517

Gigi Becali isi cauta dreptatea in Europa



Cum judecatorii au stabilit ca miliardarul va ramane in arest, aparatorii lui ataca pe toate fronturile: vor sesiza Curtea Europeana a Drepturilor Omului si au depus miercuri o petitie, la Comisia pentru cercetarea abuzurilor din Senat.

Avocatii cer Consiliului Magistraturii sa verifice daca procurorii si judecatorii au respectat legea, in controversatul dosar intocmit pe numele lui Becali.
Discutiile dintre avocatul Catalin Dancu si senatori au durat mai bine de o ora. Aparatorul lui Gigi Becali a incercat sa-i convinga pe alesi ca in timpul anchetei, clientului sau i-ar fi fost incalcate mai multe drepturi, printre care si cel la aparare.
Senatorii nu pot face insa nimic. Legea nu le permite sa intervina in vreun fel. Asa ca petitia va fi trimisa la CSM, care va trebui sa verifice daca procurorii si judecatorii au procedat corect.
Intre timp, avocatii patronului Stelei depun toate eforturile pentru a-l scoate din arest. Vor face o plangere impotriva Romaniei la CEDO si vor solicita judecarea in regim de urgenta a dosarului.
Miercuri insa, au depus o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar. Judecatorii de la sectorul 1 o vor lua in discutie pe 21 aprilie. Solicitarea vine dupa ce un alt aparator al miliardarului, angajat de Corneliu Vadim Tudor, a depus la instanta o cerere asemanatoare.
Demersul pe care miliardarul din Pipera l-a facut marti, in fata instantei de la Judecatoria sectorului 1, in incercarea de a obtine eliberarea, nu a fost incununat de succes.

SOCANT! Si-au gatit fratele, apoi vreme de sase luni au mancat din el



Doi barbati din Rusia au "consumat", vreme de sase luni, din trupul fratelui lor, pentru a ascunde in acest fel ca l-au ucis.

Timur (28 de ani) si Marat (23 de ani), din Perm, si-au omorat fratele mai mare, pe Rafis, din razbunare.
Rafis anuntase politia in legatura cu o crima savarsita de Timur, care in urma denuntului a facut ani grei de puscarie.
Ajuns in libertate, acesta si-a convins fratele mai mic sa-l ajute sa-l ucida pe Rafis. Dupa comiterea crimei, cei doi au anuntat disparitia sa. Politistii au banuit ca cei doi frati ascund ceva. Au inceput o ancheta si astfel au gasit scheletul lui Rafis, iar adevarul a iesit la iveala.
Timur si Marat au recunoscut ca l-au gatit pe fratele lor, ca au mancat din el, iar resturile le-au pus in congelator.

Raspunsuri conquiztador 15 aprilie 2009



Catrastrofe: Cu câte victime s-a soldat scufundarea transatlanticului "Titanic"?R: 1517

Personalităţi: Ce a fost Samuel Johnson (n.1709)?R: toate variantele sunt corecte

În ce an va ieşi pe piaţă noul Ferrari F450?R: 2010

Ce formaţie interpretează melodia "A Whiter Shade Of Pale"?R: Procol Harum

Exploratori: În ce an a fost arestat Cristofor Columb la ordinul regelui Spaniei?R: 1500

Ecologie: Cu ce scop a fost înfiinţată mişcarea ecologistă "Centura Verde"?R: pentru a proteja pădurile din Kenya

Spam cu Raiffeisen Bank



Spam cu Raiffeisen Bank. Nu dati curs tentativelor de frauda.

Pacatele unui preot: pipaieli si invitatii la sex, in Saptamana Mare!



Dracul gol - asa pare sa fie staretul unei manastiri din judetul Brasov, un barbat de 42 de ani, care nu se fereste sa propuna partide de amor fetelor venite sa ii asculte slujba.


Le povesteste despre fanteziile sale sexuale, le da intalniri la care le cere sa vina cu fuste cat mai scurte si ajunge chiar sa le hartuiasca, dupa cum s-au plans multe. Nici in aceste zile sfinte nu s-a ferit si a ravnit in continuare la femeile altora.
Reporterii ProTV l-au filmat cu o camera ascunsa in timpul unei astfel de intrevederi, deloc ortodoxe.
Staretul Sava este un slujitor al Domnului cu har aparte, spun batranele care i-au ascultat slujbele. Cand enoriasele lasa loc insa unor fete tinere, calugarul leapada parca haina bisericeasca si se transforma intr-un crai care vorbeste pe sleau. Muta repede discutia de la cele sfinte la cele trupesti.
Si staretul Sava nu se margineste la vorbe. In fata altarului imbratiseaza cu foc, intr-o atingere mai mult decat duhovniceasca, tinere care vin la spovedit.
De astazi, insa, parintele Sava nu mai e de gasit la manastirea de calugari Bucium. Dupa ce a auzit povestea lui, insusi Mitropolitul Ardealului a venit sa-l destituie. Si-a facut cruce cand a vazut inregistrarile copiate parca dintr-un film pentru adulti.
Staretul s-a aratat chiar multumit de aceasta decizie. Mitropolitul l-a trimis la un control psihiatric, iar dupa Paste va ajunge la judecata bisericeasca.

Florin Salam si-a condus sotia pe ultimul drum!





Mii de oameni au iesit in strada sa vada cortegiul care se intindea pe cativa kilometri. Apropiatii familiei spun ca inmormantarea ar fi costat in jur de 150.000 de euro. Mii si mii de petale de trandafir au fost aruncate in fata dricului, iar la cimitir a fost intins covorul rosu, ca pentru o printesa.
Cinci camioane imense si pline de coroane au insotit cortegiul funerar de la vila din cartierul Berceni, pana la cimitir.
Sotia manelistului Florin Salam avea 27 de ani. A murit duminica la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, in urma unei boli cronice.
Florin Salam se simte de parca ar fi cazut cerul pe el. Le-a spus cunoscutilor ca se va lasa de cantat, dupa un ultim cantec la mormantul sotiei. Au impartasit durerea cu el Adi Minune, Vali Vijelie, Dan Bursuc sau Fane Spoitoru.
Florin si Stefania s-au intalnit in adolescenta, pe vremea cand el inca nu era cunoscut. A cantat la nunta surorii ei. Cativa ani mai tarziu si-a facut curaj si a cerut-o de sotie. Doi copii au impreuna.
Manelistul si-a dorit sa ii ofere totul Stefaniei. Au cumparat impreuna o casa la Miami, pentru ca ei ii placea foarte mult in Statele Unite. Nunta au facut-o in Antalya.
Dar iata ca dupa la doi ani de atunci, cantaretul si-a plans sotia la inmormantare.